2016-11-17 22:09:49• hírek • Blikk.hu

Őszintén vallott alvilági életéről Növényi Norbert

A napokban jelent meg Növényi Norbert önéletrajzi könyve, amelyben többek között arról is mesél, milyen szerepet töltött be a 80-as, 90-es években a budapesti alvilágban.

A vasárnap este az ATV-n látható Esti Frizbiben az is kiderült, miért hordott majdnem egy évig golyóálló mellényt az ország egyik legsikeresebb sportolója.

- A 80-as évektől kezdve a sport mellett portásként is dolgoztam az éjszakai életben, aztán később, a 90-es években már a Hully Gully nevű diszkó társtulajdonosa voltam, ilyen tekintetben benne voltam az alvilágban - kezdte a beszélgetést Hajdú Péter műsorában Növényi. - Volt olyan időszak, amikor minden este megjelentek nálam bizonyos emberek, és védelmi pénzt követeltek. Természetesen nem fizettem. Volt olyan is, hogy rendőrök jöttek, pont ugyanúgy, ahogy a filmekben, kutyákkal. Minden vendéget a falhoz állítottak, megmotoztak, miközben a kutyák ott voltak mögöttük. Ez többek között azért volt rossz, mert ilyenkor két órára lezárták a helyet, nem volt forgalom sem, és a vendégek sem szeretik, ha megfogdossák őket. Később durvább sztorik is voltak, de abba nem akarok belemenni, nagyon zavaros időszak volt - árulta el Norbi, aki ezután kezdett golyóálló mellényt hordani, amit egy évig minden nap magán tartott.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: